Neymari võttis libistades veaga maha Yvann Macon. Hüppeliigest vigastanud Neymari juurde tõttasid tema tiimikaaslased ja PSG meditsiiniline personal. Brasiillane lahkus väljakult kanderaamil.

Siiski polnud Macon otseselt Neymari vigastuse põhjustajaks, vaid brasiillane maandus ise jala peale pahasti, kui üritas Maconi jalast üle hüpata.

Neymari Instagrami postitusest jääb mulje, et PSG peab nüüd mõnda aega temata hakkama saama.

"Kahjuks on sellised tagasilöögid osa sportlase elust. Peame pea püsti hoidma ja edasi liikuma. Tulen tagasi parema ja tugevana," kirjutas Neymar.

PSG peatreener Mauricio Pochettino ütles pressikonverentsil, et Neymar läheb vigastuse ulatuse teada saamiseks esmaspäeval uuringutele. "Hetkel pole midagi öelda. Ta tundis pärast hüppeliigese välja väänamist valu. Homme läheb ta uuringutele ning saame vigastusest rohkem teada," lausus argentiinlane.

Meistrite liigas on PSG-l jäänud alagrupis kohtuda veel belglaste Club Brugge'iga 7. detsembril. Edasipääsu 16 parema hulka on Prantsuse klubi juba kindlustanud.

Eile jäi PSG võõrsilmängus Saint-Etienne'i vastu 23. minutil kaotusseisu. Avapoolaja esimesel üleminutil sepistas Lionel Messi söödust viigivärava Marquinhos. 79. minutil andis Messi väravasöödu Angel Di Mariale ja kohtumise esimesel üleminutil taas Marquinhosele.

15 mängust 40 punkti kogunud PSG juhib Prantsusmaa kõrgliigat Rennesi (28), Nice'i (26) ja Marseille' (26).