Londonis Stamford Bridgel toimunud mängus oli koduvõistkond Chelsea selgelt domineerivam pool, kuid hoolimata paarist hiilgavast võimalusest ei suudetud avapoolajal Unitedi väravalukku lahti murda. United sai sellega teise poolaja alguses aga praktiliselt tühja koha pealt hakkama.

Nimelt klaaris Bruno Fernandes nurgaloogi järgses olukorras palli kenasti vastaste väljakupoolele, kuhu oli ainsa Chelsea mängijana jäänud ootama Jorginho. Itaallasest kontrolliv poolkaitsja üritas mänguvahendit otse õhust omaks võtta, kuid tegi seda niivõrd ebaõnnestunult, et Jadon Sancho ja Marcus Rashford pääsesid kahekesi Chelsea puurilukuga silmitsi. Tulemuseks 1:0 värav.

Pärast kaotusseisu jäämist oli koduvõistkonnal hulgaliselt väravalöömisvõimalusi, kuid ainsana jõudis sinisärkidest sihile Jorginho, kes oli 69. minutil täpne penaltipunktilt.

Teistes pühapäevastes kohtumistes suutis Brentford alistada 1:0 Evertoni, Leicester City oli 4:2 parem Watfordist ning Manchester City võitis koduväljakul West Ham Unitedit 2:1.

Inglismaa kõrgliiga tabeliseis: