Jurkatamm viskas Iisraeli vastu 19 minutiga 14 punkti ja tegi kaks vaheltlõiget. Seitsmest kolmepunktiviskest tabas 21-aastane TalTechi tagamängija neli. Ka neljapäevases matšis Saksamaaga sai ta korralikult mänguaega, aga siis punktiarvet ei avanud.

„Võtan vastu selle, mis mulle antakse,” rääkis Jurkatamm. „Saksamaal ei tulnud ühtegi pealeviset, aga nüüd oli mul hea meel, et sain nii palju viskeid. Oli ka hea päev, et need sisse kukkusid. Panin teise viske kotti ja sealt tuli ka enesekindlus. Meeskonnakaaslased hakkasid mind rohkem usaldama.”

Jurkatammele andis koondiseaken hea tunde, et klubihooaega veelgi edukamalt jätkata. Ta valiti Eesti-Läti liigas oktoobrikuu kõige väärtuslikumaks mängijaks ja TalTech on kindlalt tabelis esiotsa võistkond.

„Minu jaoks oli see positiivne. Esimene aken koondisega ja kohe üks võit suure Euroopa riigi vastu. Lähen väga hea tundega TalTechi tagasi,” ütles Jurkatamm.

Jurkatamme hinnangul näitas koondiseaken kätte ka Eesti nõrgad kohad. „Kaks mängu järjest olid vastased meist füüsiliselt tugevamad. Oli kokku lepitud, et tuleb lauda kõvasti blokeerida, aga jäime sellega hätta. See oli kaotuse üks suur põhjus.”

Lisaks jäi Eesti Jurkatamme hinnangul viimasel veerandil liiga palju lootma kaugvisetele. „See on loto mängimine. Kui viskad sisse, on muidugi hästi, aga kui läheb mööda, tuleb teha muutus.”

Esimesed ametlikud matšid pidas koondise eest ka 17-aastane Henri Veesaar. Saksamaa vastu sai ta platsile kümneks minutiks, pühapäeval piirdus tema mänguaeg nelja ja poole minutiga. Punktiarvet ei suutnud Madridi Reali kasvandik avada.