Midagi tõsist selles olukorras ei juhtunud, sest auto kiirus oli väike.

Hyundai pealik Andrea Adamo rääkis hiljuti, et seni oli Hyundai testinud uue masina prototüüpi. Nüüd testib Hyundai aga masinat, millega tuleval hooajal starti tullakse. "Ainus asi, mis sarnaneb praegusele autole, mida olete näinud, on veljed, ma ei tee nalja," rääkis Adamo nädala alguses DirtFishile.

"Senine auto oli prototüüp," ütles ta. “Panime selle üsna kiiresti kokku, et saaksime kogemusi uue loomiseks. Ja ma pean ütlema, et mu inimesed on seda teinud – ma räägin alati oma inimestest – ja mulle väga meeldib nendega koos töötada ja ma olen nende üle uhke."

"Kuid seekord on nad šassii, käigukasti ja mootori vahel teinud midagi uskumatut. Oleme ümber kujundanud käigukasti korpuse, sisemised osad ja ka tagumise diferentsiaali, et muuta see erinevaks nagu iga kuradi asi, mida ma teile rääkisin. Kardaanvõll on erinev, kuna muutsime liine, kuid veovõlli on muudetud nii, et see sobiks uute asjadega. Üles-parempoolne on erinev. Kõik on erinev," sõnas Adamo.

Adamo viskas ühtlasi nalja, et tal on väga hea meel, et prototüüpi ehk valet masinat jälgisid huviga ka tema konkurendid.