Rodionov kuulus Moskva Dünamo noortevõistkonda. 21. novembril mängisid Dünamo 2005. aastal sündinud hokipoisid Moskva lahtistel meistrivõistlustel Moskva CSKA eakaaslastega.

Kohtumise ajal vahetati Rodionov ühel hetkel pingile, mille järel ta ootamatult teadvuse kaotas. Esmaabi saanud Rodionov toimeti Morozovi lastehaiglasse, kus tal tehti operatsioon, teatas Moskva Dünamo klubi. Kuus päeva haiglas elu eest võidelnud noormängija eluküünal kustus sel laupäeval. Mis täpsemalt varalahkunud sportlasega juhtus, pole veel teada.

Rodionov tegi debüüdi Moskva meistrivõsitlustel sel hooajal. Ta jõudis jääl käia kümnes kohtumises. "Ta oli naeratav ja rõõmsameelne kutt," iseloomustas Sport-Expressi vahendusel teda telekommentaator Dmitri Fedorov. "Tal oli väga õige suhtumine nii ellu kui hokisse. Päev enne tragöödiat arutasime temaga tulevikuplaane. Naeratus ei kadunud kordagi tema näolt."

Fedorovi sõnul oleks sportlast ees oodanud hea tulevik. "Ta arenes viimasel ajal kõvasti: nii uiskudel kui ka litriga mängides. Ta tegi teenitult 16-aastaselt MHL-is debüüdi. Ta oli füüsilise arengu poolest oma vanusest ees ning suutis rinnalt suruda 120 kilogrammi," rääkis ekspert. "Tal olid kõik oskused ja iseloomuomadused olemas selleks, et täiskasvanute tasemel prominentseks mängijaks saada."