Veerpalu võeti jutuks, sest esimese lume võistlusel Olosel oli stardis olnud ka Andrus Veerpalu 19-aastane poeg Anders Veerpalu.

"Andrus Veerpalu poeg [Andreas Veerpalu] jäi 2019. aasta reidil veredopinguga vahele. Ja kes teda sellel teel aitas? Tema isa! See on hullumeelsus! Milline isa annab oma pojale dopingut, kes pealegi sucks [ehk ei oska suusatada] suusarajal," kurjustas Kershaw.

"Andrus Veerpalu ise oli vähemalt hea, ta oli mitmekordne olümpiavõitja ja maailmameister. Ta oli ilus klassikatehnika sõitja. Jah, ta pettis, aga ta oli ka tasemel ja võitis. See muidugi ei õigusta petmist."

Kanadalane lisas, et Andreas Veerpalu dopingu kasutamisest on võimatu aru saada. "Kasutad veredopingut ja ei suuda MK-sarjas tulla TOP 40 hulka! See on hullumeelsus," ütles kanadalane.

"Mul on noorimast pojast [Anders] kahju. Tema vend on sitt ja isa tegi valesid valikuid. Mul on tast tõesti kahju, ma vihkaks starti minemist, kui teine nimi on Veerpalu," lisas 2011. aastal paarissprindis maailmameistriks tulnud Kershaw.