Latvala, kes viis Toyota tänavu kahe maailmameistritiitlini - Sebastien Ogier individuaalne ja Toyota võistkondlik tiitel - kutsuti uhke saavutuse puhul Jaapanisse Toyota bosside juurde külla.

"Suur osa meie partnerite esindajatest pole koroonaviiruse tõttu saanud viimasel kahel hooajal üldse autoralli MM-i külastada. Seetõttu on minu külaskäik nende jaoks kindlasti oluline. Minu arvates on tore nendega kohtuda – eriti pärast nii head hooaega," sõnas Latvala, kirjutab Ilta-Sanomat.

Äsja Toyotaga uue lepingu sõlminud Latvala istub aga hetkel hotellis karantiinis, kuhu ta pandi kohe pärast Tokyo lennujaamas maandumist.

"Saabusin Jaapanisse esmaspäeva pärastlõunal ja pean veel päris mitu päeva siin oma hotellitoas veetma," selgitab Latvala. "Toidupoes saan käia vaid korra päevas, aga muidu tuleb ööbida samades ruumides."

Latvala ütles, et mõistab Jaapani võimude tegevust, sest riigi koroonaolukord pole sugugi hea. Soomlane tunnistab, et kui esimestel päevadel oli palju telefoni ja arvutiga suhtlemist, siis nüüd hakkab igavaks minema.

"Igavus hakkab peale tulema. Ma peaksin välja mõtlema mingi kuningliku idee, kuidas mu päev võiks mööduda," ütles Latvala.

Ralliboss on Tokyos umbes 70-ruutmeetrises korteri stiilis hotellitoas. "Õnneks on siin ruumi küllaga. Seda saab kasutada näiteks treeningute jaoks. Ülejäänud päev möödub ilmselt Netflixi vaadates ja raamatuid lugedes. Siin on raske midagi muud välja mõelda," lisas soomlane.