Ilves näitas hüppevõistluse põhivoorus 137-meetrist õhulendu, millega kogus 139,3 punkti. See andis eestlasele 5 km pikkuseks suusadistantsiks viienda koha. Sõitu alustas esimesena kahevõistluse viimaste aastate valitseja Jarl Magnus Riiber. Ilves startis temast 40 sekundit hiljem.

Riiber suutis suusarajal oma esikohta hoida ja lõpetas võitjana ajaga 12.16,1. Teise koha sai neljandana startinud austerlane Johannes Lamparter, kes kaotas 20,2 sekundiga. Kolmas oli norrakas Jens Luraas Oftebro - hüpete kuues mees - 2,2-sekundilise kaotusega.

Ilves oli veel 3,6 km vaheajapunktis kuues, kuid lõpujoone ületas ta kaheksandana. Kaotust Riiberile kogunes 51,8 sekundit.

Murdmaasuusatamises oli reedel kavas klassikasprindid. Naiste sprindi kvalifikatsioonis esindas Eestist Kaidy Kaasiku. Eestlanna sai 70 naise seas 62. koha ajaga 3.16,55. Kvalifikatsiooni kiireim oli ameeriklanna Jessie Diggins ajaga 2.58,85.

Meeste kvalifikatsioonis olid rajal Martin Himma, Marko Kilp, Karl Sebastian Dremljuga, Alvar Johannes Alev ja Kaarel Kasper Kõrge. Ükski eestlastest 30 parema hulka ehk veerandfinaali ei pääsenud. Kilp oli Eesti parimana 39., Himma sai 44. koha. Dremljuga oli 62. ja Alev 62. Kõrge laeks jäi 72. koht.

Meeste sprindi finaali võitis venelane Aleksander Terentjev, kes edestas Johannes Hösflot Kläbot 1,18 ja Erik Valnest 2,13 sekundiga.

Rootsi võttis naiste sprindis kaksikvõidu. Maja Dahlqvist alustas hooaega etapivõiduga, Johanna Hagström kaotas talle 1,77 sekundiga. Kolmandaks jäi norralanna Maiken Caspersen Falla (+2,02).

Suusahüppajatest olid stardis Artti Aigro ja Kevin Maltsev, kuid nad piirdusid kvalifikatsioonivõistlusel vastavalt 56. ja 70. kohaga ega pääsenud lõppvõistlusele. Põrus ka Norra äss Halvor Egner Granerud, kes sai väga keerulistes tuuleoludes kirja vaid 111,5-meetrise hüppe, mis ei andnud enamat 53. kohast. Tulemused