Endine maailma 13. reket rääkis podcast'is "No Boundaries", et kuude kaupa perest ja tüdruksõbrast eemalolek ei tulnud talle väljakul sugugi kasuks.

"Oma esimese tüdruksõbraga olin ma temast korraga kuus kuud eemal. Kui sa üritad kõrgeimal tasemel mängida, hakkad sa teda emotsionaalselt ja füüsiliselt igatsema ning sellest saab seksuaalne frustratsioon. Ma olen väljakul ja ma ei saa mängida, sest ma olen pisut kiimas, kui sa saad aru, mis ma mõtlen," vahendab Kyrgiose sõnu news.om.au.

"Pole vahet, kas see on kontoritöö... Kui sa ei näe endale tähtsat inimest, siis see mõjutab sind, su tööd, su tuju, kõike. Ma olin kõige tujukam motherf*****, kui ma oma preilist nii kaua eemal olin."

"Mu suhe perekonnaga polnud paar aastat tagasi väga hea, sest ma olin alati eemal ning neid polnud minu ümber. Ma võitsin, kaotasin, elasin läbi suhteprobleeme, tegelesin teiste probleemidega ja tõukasin neid eemale, sest tundsin, et maailm on minu vastu," lisas ta veel.

2021. aastal osales Kyrgios vaid seitsmel turniiril, kuid nüüd valmistub ta usinalt 2022. aasta Austraalia suveks, lootes, et see annab ta karjäärile uue tõuke.

Viimati käis ta platsil septembri lõpus USA-s Bostonis toimunud Laver Cupil, pärast mida naases koju ema juurde, keda vaevasid terviseprobleemid. Maailma edetabelis on ta langenud 92. kohale.