Autoralli MM-sarja hooaja viimaselt etapilt eemale jäänud Ott Tänaku asemel Hyundai i20 WRC masinaga võimaluse saanud soomlane lõpetas etapi kuuendal kohal. DirtFishile intervjuu andnud Sunineni sõnul pidi ta iga hinna eest katkestamist vältima. "See oleks võinud olla minu karjääri lõpp," sõnas ta.

"Kokkuvõttes oli see meie jaoks hea nädalavahetus," jätkas Suninen. "Päris raske oli hüpata uude autosse rallil, kus tingimused on tavaliselt keerulised. Optimistlikult sõites on suur risk midagi ära lõhkuda. Samas tuleb sõita piiri lähedal ja me suutsime samm-sammult kiirust arendada."

Kas Sunineni karjäär jätkub Hyundais, pole veel teada. Küll aga loodab soomlane, et tal õnnestub Hyundais kaasa lüüa Rally2 masina arendamisel. "See on peamine eesmärk, kuid iial ei tea, mis saama hakkab. Kui mõni sõitjakoht vabaneb, tahan olla selleks valmis," lisas Suninen.

Hyundai rallitiimi pealik Andrea Adamo jäi Sunineni debüüdiga nende WRC masinas rahule. "Ta oli s*tas olukorras, sest oli vaid ühe päeva saanud autot testida. Teadsime, et eelmine koostöö lõppes tema jaoks keeruliselt ja ta vahetas taas autosid," lisas Adamo. "Ükskõik, mis ta oleks saavutanud, inimesed oleksid olnud valmis talle hauda kaevama. Seega proovisin talle toetust avaldada, sest kartsin, et ta paneb juba ise endale liiga palju pingeid peale."