A-alagrupis läksid põnevuskohtumises vastamisi Manchester City ja Pariisi Saint-Germain. City võitis kodus mängu 2:1. PSG pääses 50. minutil Kylian Mbappe väravast kohtumist juhtima, aga Raheem Sterlingu ja Gabriel Jesusi tabamused tõid võidu Cityle. Septembris Pariisis toimunud kohtumine nende klubide vahel lõppes PSG 2:0 võiduga.

City kindlustas tänu võidule alagrupis esikoha. Vaatamata kaotusele sai ka PSG pääsme kaheksandikfinaali kätte, sest Brügge kaotas samal ajal 0:5 Leipzigile. Saksamaa klubi poolelt lõid kaks väravat Christope Nkunku ja Emil Forsberg, ühe tabamuse lisas Andre Silva.

Kas A-alagrupi lõpetab kolmandal kohal Leipzig või Brügge, selgub viimases voorus.


B-alagrupis jätkas täiseduga FC Liverpool, alistades Thiago Alcantara ja Mohamed Salah'i väravatest 2:0 FC Porto. Liverpoolil oli juba varasemalt alagrupis esikoht kindlustatud.
Põnev heitlus käib aga teise koha peale. Nimelt suutis võiduarve avada AC Milan, võites võõrsil 1:0 Atletico Madridi. Kohtumise ainsa värava lõi 87. minutil Junior Messias. Viimases voorus on nii Portol, Atleticol kui ka Milanil võimalus veel edasipääs kindlustada.

C-alagrupist oli juba edasi pääsenud Amsterdami Ajax, kes sarnaselt Liverpooliga jätkab täiseduga. Ajax jäi Besiktase vastu 0:1 kaotusseisu, aga Sebastien Halleri kaks tabamust tõid võidu Hollandi lipulaevale. Halleri arvel on tänavu juba üheksa väravat, sama on suutnud vaid Robert Lewandowski (Müncheni Bayern).

Teises kohtumises läksid vastamisi Dortmundi Borussia ja Lissaboni Sporting. Dortmund vajas edasipääsuks lihtsalt võitu, Portugali klubi seevastu aga vähemalt kaheväravalist võitu. Vägeva saavutusega saidki hakkama võõrustajad, kui Pedro Goncalvesi ja Pedro Porro väravad viisid Sportingu 3:0 juhtima. Donyell Malen lõi kolmandal lisaminutil ühe värava tagasi, aga Dortmundile sellest ei piisanud.

Nii peab Dortmund jätkama eurohooaega kevadel Euroopa liigas. Besiktas peab leppima viimase kohaga.

D-grupis kindlustasid koha kaheksandikfinaalis Madridi Real ja Milano Inter. Real sai Tiraspoli Šeriffist võõrsil jagu 3:0, väravad lõid David Alaba, Toni Kroos ja Karim Benzema.
Inter võitis Edin Džeko väravatest 2:0 Donetski Šahtari. Viimases voorus selgub veel, kas alagrupi võidab Real või Inter. Šeriff jätkab Euroopa liigas, Šahtari jaoks saab detsembris eurohooaeg läbi.