Hunt on tänavusel hooajal osalenud kolmes kohtumises ja peatanud neljal korral vastase ründaja. Mängus Cleveland Brownsi vastu oli ta statistiliselt Bearsi parim kaitsja.

Vastavalt reeglitele võib treeningrühmast mängija platsile saata hooaja jooksul kahel korral ja ka siis, kui ta asendab koroonaviirusesse nakatunud tiimikaaslast. Edaspidi tuleb treeningrühma mees juba kinnitada lepinguga põhikoosseisu, mida nüüd tehtigi.

Chicago tagakaitsja (cornerback) Duke Shelley sai viimases kohtumises vigastada ja tema jaoks on hooaeg lõppenud, mistap vabastas ta koha Hundi jaoks. Hunt mängib küll kaitseliinis, ent sealgi on meestest puudus – Akiem Hicks pole trauma tõttu treenida saanud ning ilmselt jätab kohtumise Lionsiga vahele.

Kui treeningrühmas teenis Hunt 14 000 dollarit nädalas, siis nüüd tõuseb ta nädalapalk 59 722 dollarini. Sama palju maksti Hundile ka siis, kui ta platsil käis.

Bearsi hooaeg pole eriti hästi kulgenud, saadud on kolm võitu ja seitse kaotus, millega ollakse NFC põhjadivisjonis Green Bay Packersi (8 – 3) ja Minnesota Vikingsi (5 – 5) järel kolmandal kohal ning võimalus play-off'i pääseda on pelgalt teoreetiline.