Eesti meeskond Eduard Veltsmani juhtimisel hoiab hetkel oma alagrupis kolme võidu ja kahe kaotusega kolmandat kohta, mida jagatakse Lätiga. Alagrupist pääseb edasi kolm võistkonda ning Eesti mehed sihivad edasipääsu play-off´i, mille otsustab kohtumine lõunanaabritega.

Meeskonna eesmärgiks on jõuda EMi B-divisioni esimese kahe sekka, et tagada koht järgmisel EM-il tugevaimas A-divisionis. Kahe parima hulka jõudmine tagaks Eestile lisaks koha MM-i kvalifikatsioonis jaanuaris.

Täna kohtub Eesti meeskond Leedu esindusega, mäng algab Eesti aja järgi kell 10.00

Eesti naiskonnal on EM-i tugevaimas A-divisionis võiduarve endiselt avamata. Eesti naiskond asub A-divisionis 10. kohal. Täna kohtutakse Taani esindusega, mis hoiab hetkel 9. kohta ja Venemaa naiskonnaga, mis asub teisel kohal.

Eesti kurlingunaiskonna koosseisus mängivad Euroopa meistrivõistlustel kapten Liisa Turmann, Kerli Laidsalu, Heili Grossmann, Erika Tuvike ja Karoliine Kaare. Võistkonna treener on Derek Brown.

Eesti meeskonnas mängivad kapten Eduard Veltsman, Konstantin Dotsenko, Igor Dzendzeljuk, Janis Kiziridi ja Mihhail Vlassov. Meeskonna treenerid on Derek Brown ja Vladimir Jakovlev.