Klubide otsuse aluseks oli Lääne-Soome lääni otsus, mille kohaselt seati Pirkanmaa maakonna kogunemispiiranguks kuni 100 inimest ja sisse seati koroonapassi nõue avalikel üritustel. Piirang hakkab kehtima 24. novembrist.

Teade tekitas hokifännides vastakaid reaktsioone. Kui Tappara poolehoidjad on uudist kommenteerinud peamiselt mõõdukalt ja mõistvalt, siis Ilvese fännid on märksa enam ärritunud.

Tappara meeskonna Facebooki lehe vastaval uudisel oli esmaspäeval 88 kommentaari, Ilvese lehel ligi 400 kommentaari. Tasub mainida, et Tapparal on seejuures Facebookis umbes 20 000 fänni rohkem kui Ilvesel.

Mõned ärritunud fännid teatasid isegi, et nad ei kavatsegi enam Ilvese mänge külastada.

"Nüüd tuleb Ilvese laagrist lahkumine. Olen klubi tegevust aastaid toetanud, aga enam ei toeta," kirjutas üks kommentaator.

"Ilveselt poleks ma sellist natsi-afääri oodanud, süda läheb pahaks, kuna otsustati sellisele diskrimineerimise teele minna," kirjutas teine.

Ilvese meeskonna müügi- ja üritustejuht Lasse Fihl ütles Ilta-Sanomatele, et usub, et suurem osa fänne mõistab, et koroonapassi nõudmine ei ole Ilvese enda teha.

"Tuleb meeles pidada, et see on väga väike osa huvilisi, kes seda arutelu peavad. Neid äärmusi on, eriti koroonapassi vastaste seas. See näib kulgevat üldjoontes sama rada nagu selleteemaline debatt riiklikul tasandil," sõnas Fihl.

Jaga
Kommentaarid