Tänavune aasta kujunes Latvala jaoks tiimipealikuna ülimalt edukaks. Sebastien Ogier ja Julian Ingrassia tulid individuaalseteks maailmameistriteks ja Toyotale kuulus kindlalt ka võistkondlik tiitel. Toyota võitis 12-st rallist koguni üheksa.

Latvalast sai ühtlasi esimene inimene WRC ajaloos, kes võitnud ühe tiimiga meeskondliku MM-tiitli nii sõitja kui pealikuna. Mäletatavasti aitas soomlane 2018. aastal koos Ott Tänaku ja Esapekka Lappiga Toyota samuti meeskondlikuks maailmameistriks.

Ralliportaal DirtFish uuris Latvalalt, mida ta tänavu enim õppis. "Vaadates meie sõitjaid, mida nad teevad ja missugustele asjadele keskenduvad... Seda on kurb öelda, aga praeguseid mehi vaadates mõistan, miks minust ei saanud sõitjana maailmameistrit," vastas Latvala. "Seda oli tore õppida, aga samal ajal oli see ka veidi kurb."

Hooajale tagasi vaadates lisas Latvala, et aasta on olnud täiuslik. "Rohkemat pole võimalik küsida. See on perfektne hooaeg," rõõmustas soomlane.

Latvala meenutas ühtlasi üheksa aasta tagust aega, mil ta Ogier'ga Volkswagenis koos sõitis. "2012. aasta lõpus testisime Mehhikos. Sebastieniga tahtsime mõlemad järgmisel hooajal võistelda number seitsme all," jutustas ta. "Otsustasime probleemi mündiviskega lahendada. Mina võitsin ja valisin võistlusnumbriks seitsme. Tema valis aga number kaheksa ja nüüdseks on ta võitnud sama arvu jagu maailmameistritiitleid."