ATP on mängijatele esialgu saatnud vaid 2022. aastast kehtima hakkavate reeglite kavandi. The Sun kirjutab vastavale memole viidates, et mängijatel on lubatud võtta vaid üks tualetipaus mängu peale ning see ei tohi kesta üle kolme minuti. Aeg läheb käima mängija tualetti jõudes. Pausi tohib võtta vaid peale seti lõppu.

Pukikohtunikel on õigus liiga kauaks vetsu jäävaid mängijaid aja viivitamise eest hoiatada. Kui mängija soovib ka riideid vahetada, siis selleks on lubatud küsida kaks minutit lisaaega.

Teise sarnase hoiatuse eest (näiteks mängu jooksul servikella täis tiksudes) peab kohtunik juba mängijalt punkti maha võtma.

Tualetipausid olid kuum teema tänavusel US Openil, kus neid kippus ära kasutama Kreeka staar Stefanos Tsitsipas. Šotlane Andy Murray kahtlustas, et Tsitsipas kasutas neid nende pea viietunnise maratonmatši jooksul nn "taktikalisteks pausideks".

"Kaotasin tema vastu austuse. Kas te arvate, et see on normaalne? Ma arvan, et see on nonsenss. Ja ta teab seda samuti," ütles Murray.

Järgmises mängus kadus Tsitsipas, kes oli kaotanud kolmanda seti prantslase Adrian Mannarino vastu, riietusruumi rohkem kui seitsmeks minutiks. Väljakule naastes tervitas Artur Ashe staadioni publik kreeklast vilekooriga.