Viimasest seitsmest kohtumisest on Manchester United võitnud vaid ühe. Liigatabelis asutakse seitsmendal kohal, liidrist Londoni Chelseast jäädakse maha 12 punktiga.

Klubi ajutiseks peatreeneriks nimetati Michael Carrick. Uue peatreeneri otsingud käivad.

"Oleme kahetsusväärselt jõudnud selle keerulise otsuseni. Kuigi viimased paar nädalat on valmistanud pettumuse, ei tohiks see varjutada kogu tööd, mida ta on viimase kolme aastaga meeskonna pikaajalise edu heaks panustanud. Ole lahkub meie siira tänuga tema väsimatute pingutusete eest peatreenerina. Soovime talle tulevikuks palju edu," seisis klubi pressiteates.

"Tema koht klubi ajaloos on alati kindel, mitte ainult mängijana, vaid ka suure mehena ja peatreenerina, kes on meile pakkunud suurepäraseid hetki. Teda oodatakse alati tagasi, sest ta on osa Manchester Unitedi perekonnast."

----

Hommikul kell 7.31:

United sai laupäeval juba kuuenda kaotuse 11 mängu jooksul, mis sundis klubi juhtkonda kokku kutsuma virtuaalse kriisikoosoleku. Ajalehe The Times väitel otsustati seal, et Solskjaeri koha võtab järgmises kahes mängus Villareali ja Chelsea vastu ajutiselt üle endine Unitedi mängija ja praegune klubi tehniline direktor Darren Fletcher.

Uue alalise peatreeneri otsinguil vaadatakse The Timesi teatel Zinedine Zidane'i ja Leicesteri juhendaja Brenan Rodgersi poole. The Sun lisab kandidaatide nimekirja Amsterdami Ajaxi peatreeneri Erik ten Hagi ja Pariisi Saint-Germaini lootsi Mauricio Pochettino.

Kriisikoosolek kutsuti kokku eile kella 19-ks, kui mängu lõpust oli möödas veidi üle kahe tunni. Koosoleku põhiteemaks olevat olnud Solskjaeri 7,5 miljoni naelsterlingi suurune vallandamiskompensatsioon.

The Suni andmetel on Solskjaer oma mängijate ja abipersonaliga juba hüvasti jätnud. Klubi eesmärk on talle ametlikult sulg sappa anda 48 tunni jooksul alates mängu lõpuvilest.

"Olen endasse alati uskunud. Tulemused on muidugi keerulised. Aga ma usun, et võin selle ümber pöörata. Tunnen fännidele kaasa. Tunnen sama, mida nemadki," rääkis Solskjaer peale viimast kaotust, kui ta Unitedi fännide poolt piinlikult välja vilistati.

"Meil on piinlik kaotada nii, nagu me teeme. Teame, et meil on käsil väga paha seeria, aga see käib jalgpalli juurde ning ma tean, et fännid toetavad klubi. Vahel tuleb sul vabandada ning seda ma ka tegin. Mõistan, et neil on õigus arvamust avaldada."

Küsimusele oma tuleviku kohta vastas Solskjaer: "Ma ei aruta seda praegu. Tunnen end väga-väga kehvasti. Kui klubi mõtleb midagi teha, siis see vestlus jääb meie vahele."