Sildaru sai MK-sarjas debüüdi teha neli aastat tagasi. Kuna MK-sarjas on vanuseline piirang, siis esimest korda lubati toonase seisuga veel kahekordne (nüüdseks viiekordne) X-Mängude võitja starti 2017. aasta augusti lõpus Uus-Meremaal Cardronas.

MK-sarja debüüt tõi Sildarule kohe pargisõidus esikoha. Cardronas lõi ta kaasa ka rennisõidus, kus ta sai Cassie Sharpe’i järel teise koha.

Cardrona jõuproovi järel tabas Sildaru ränk põlvevigastus. MK-sarjaga liitus ta uuesti 2018. aasta lõpus Stubais, kus ta saavutas pargisõidus esikoha. 2018. aasta 7. detsembril teenis ta esikoha ka Copper Mountaini rennisõidu MK-etapil.

Viienda MK-stardi tegi ta 2019. aasta kevadel Mammothis, kus ta sai rennisõidus teise koha. Võitis taas Sharpe. Veidike varem toimunud MM-il jäi mäletatavasti peale Sildaru.

Hooajal 2019/20 jäid Sildarul MK-etapid vahele. Taas oli ta stardis mullu Stubais, kus näitas pargisõidu kvalifikatsioonis parimat tulemust. Finaali eel toimunud soojendusel Sildaru aga kukkus ning finaalis ta mäest alla laskuda ta ei saanudki. Nii läks talle lõpuks kirja seitsmes koht.

Tänavuse aasta kaheksandal kuupäeval lõi Sildaru kaasa Kreischbergi Big Airi MK-etapil, kus saavutas kolmanda koha. Tegemist oli tema MK-debüüdiga Big Airis.

Nüüd lisandus Sildarul sinna nimekirja 2021. aasta Stubai pargisõidu võistluse esikoht. „Ma olen ise väga õnnelik ja rahul. Viimastel aastatel on mul vigastuste tõttu võistlusi vahele jäänud ja need ei ole minu jaoks lihtsad olnud. On suurepärane siin nüüd tagasi olla ja võistelda. Eelmisel aastal võitsin ju kvalifikatsiooni, kuid jäin vigastuse tõttu finaalist eemale. Suutsin nüüd varasema ebaõnne tasa teha. Mul on väga hea meel,” tunnistas Sildaru seekordse triumfi järel.

Sildaru tulemused MK-sarjas:

1. koht Cardrona 2017 pargisõidus
1. koht Stubais 2018 pargisõidus
1. koht Copperis 2018 rennisõidus
1. koht Stubais 2021 pargisõidus
2. koht Cardronas 2017 rennisõidus
2. koht Mammothis 2019 rennisõidus
3. koht Kreischbergis 2021 Big Airis
7. koht Stubais 2020 pargisõidus (võitis kvalifikatsiooni, kuid ei saanud kukkumise tõttu finaalis osaleda)