Žalgiris kaotas avaveerandi kahe punktiga, kuid võitis teise neljandiku 22:11 ega andnud enam kordagi edu käest.Mäng oli tehtud kaks minutit enne lõpuvilet, kui vahe oli juba 84:68.

Edgaras Ulanovas oli leedukate suurim korvikütt, tuues 18 punkti ja viis lauapalli. Zoran Dragić viskas 13 punkti. Kaksikduublini jõudnud Mantas Kalnietis kogus 11 silma ja 11 resultatiivset söötu. Fenerbahce poolel jõudis Nando de Colo 17 silmani.

Peterburi Zeniit alistas tabeli tippu kuuluvate meeskondade duellis oma koduväljakul Milano Olimpia 74:70. Mõlemal klubil on nüüd kaheksa võitu ja kolm kaotust, millega jagatakse 3.-4. kohta. Jordan Mickey oli võitjate resultatiivseim 17 punktiga, Arturas Gudaitis ja Jordan Loyd lisasid võrdselt 13 silma.

Istanbuli Anadolu Efes sai kahvatu hooaja alguse järel kolmanda järjestikuse võidu. Täna alistati oma kodus prantslaste AS Monaco tulemusega 98:77. Rodrigue Beaubois viskas 17 punkti ja jagas seitse resultatiivset söötu. Shane Larkin lisas 14 silma, neli korvisöötu ja kaks vaheltlõiget.
Rodrigue Beaubois

Kaasani Unics mängis üle Berliini Alba 85:71 ja tõusis kaheksandaks. Mario Hezonja viskas 22 ja Lorenzo Brown 21 silma.

Olympiakos tõusis seitsme võiduga viiendat kohta jagama, kui sai jagu lähirivaal Tel Avivi Maccabist 90:73. Kostas Sloukas viskas 18 punkti.