Sildaru sai MK-sarjas debüüdi teha neli aastat tagasi. Kuna MK-sarjas on vanuseline piirang, siis esimest korda lubati toonase seisuga veel kahekordne (nüüdseks viiekordne) X-Mängude võitja starti 2017. aasta augusti lõpus Uus-Meremaal Cardronas.

MK-sarja debüüt tõi Sildarule kohe pargisõidus esikoha. Cardronas lõi ta kaasa ka rennisõidus, kus ta sai Cassie Sharpe’i järel teise koha.


Cardrona jõuproovi järel tabas Sildaru ränk põlvevigastus. MK-sarjaga liitus ta uuesti 2018. aasta lõpus Stubais, kus ta saavutas pargisõidus esikoha. 2018. aasta 7. detsembril teenis ta esikoha ka Copper Mountaini rennisõidu MK-etapil.

Viienda MK-stardi tegi ta 2019. aasta kevadel Mammothis, kus ta sai rennisõidus teise koha. Võitis taas Sharpe. Veidike varem toimunud MM-il jäi mäletatavasti peale Sildaru.

Hooajal 2019/20 jäid Sildarul MK-etapid vahele. Taas oli ta stardis mullu Stubais, kus näitas pargisõidu kvalifikatsioonis parimat tulemust. Finaali eel toimunud soojendusel Sildaru aga kukkus ning finaalis ta mäest alla laskuda ta ei saanudki. Nii läks talle lõpuks kirja seitsmes koht.

Seni viimase MK-stardi tegi Sildaru tänavu 8. jaanuaril Kreischbergis, kus ta sai Big Airis kolmanda koha. See oli esimeseks korraks, kui Sildaru osales MK-tasemel Big Airi jõuproovil.

Laupäeval ootab Sildaru ees karjääri kaheksas MK-finaal. Võistlusega tehakse algust Eesti aja järgi kell 12.20.