„Väga raske on ette öelda, kes võidab ja kes kaotab, kuna seekord mängitakse offline’is, see tähendab arena’l kohapeal, kus on publik. Kindlasti mõjutab see mägijaid ning tulemust,” rääkis Signe. „Kodus mängides oled ju alati enesekindlam, rahva ees ja võõras ümbruses ei suudeta alatihti endast 100% anda.”

Suurfavoriit on Signe sõnul kindlasti eelmise aasta võitja NAVI, kes tõi hiljutiselt Majori turniirilt esimese koha. Tegelikult tasuks tema sõnul silma peal hoida kõikidel mängudel, sest üllatajaid jätkub igaks turniiriks.

Mängus Vitality vs. Liquid peaks Signe hinnangul võitjana välja tulema meeskond Vitality. OlyBeti spordiennustuse statistika näitab hetkel samuti suuremat võiduvõimalust koefitsiendiga 1,48 Vitalityle, seda Liquidi 2,45 vastu. Kohtumisel Heroic vs. FaZe on Signe hinnangul võidupotentsiaaliga Heroic, kelle koefitsient on OlyBeti e-spordi portaalis 1,43 FaZe 2,59 vastu. Natus Vincere ehk NAVI vs. BIG mängus peetakse ülekaalukaks liidriks NAVIt, koefitsiendid vastavalt 1,09 vs. 6,16. Vastasseisus NiP vs. Astralis on striimeri enda soosikuks Astralis, kuid rahvas ennustab võitu NiPile koefitsiendiga 1,43 konkurendi 2,59 vastu.

Blast on CS:GO üks suurimaid rahvusvahelisi e-spordi turniire, kus osalevad parimatest parimad. BLASTil on hooajad sügisel ja kevadel, hetkel ongi ees sügishooaja turniir, mis toimub Kopenhaagenis ja mille võitja saab pääsu suurfinaali. Kevadturniiri alusel on tänaseks teada juba kolm meeskonda, kes BLASTi suurfinaalis kindlasti osalevad, need on Heroic, Gambit ja NAVI, viimases näeb Signe ka tänavuse hooaja favoriiti.

BLAST World Final ehk suurfinaal toimub juba 14.–19. detsembril ja auhinnaks on miljon dollarit. Kokku osalevad suurfinaalis kaheksa tiimi, millest kaks on BLASTi kevad- ja sügishooaja võitjad. Ülejäänud tiimid kujunevad välja teiste liigade tabelitest.

Signe sõnul näevad mängijad tohutult vaeva, et olla parimad. Vaadatakse järele vanasid mänge, analüüsitakse vastaste taktikaid. „Kuna mängus on tohutult erinevaid kaarte, siis väga palju loeb, mis kaardi keegi valib. Igal tiimil on kaarte, milles nad on väga tugevad, ja samamoodi kaarte, milles nad ei ole just kõige paremad,” lisas ta ning rääkis, et iga aasta on huvitav näha strateegiaid ja relvi, mis pole mängus enne kasutuses olnud.

Ta lisas, et CS:GOs toimub iga sekund midagi huvitavat, raundid on kiired ja põnevus sees. Suurturniiride vaatamisi tehakse sageli koos sõpradega. Signe sõnul on tegemist e-spordi vaatemänguga, mida võivad jälgida ka inimesed, kes pole üldse CS:GOga kokku puutunud, sest formaat on võrreldes paljude teiste mängudega väga lihtne.

E-spordi turniiride spordiennustuse statistikal saad silma peal hoida ja panused teha OlyBeti e-spordi portaalis.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid