Hyundai parimana on Thierry Neuville nelja kiiruskatse järel kolmandal kohal. Ta kaotab aga liidrile Sebastien Ogier'le (Toyota) 27,2 ja tema tiimikaaslasele Elfyn Evansile 20,7 sekundiga. Dani Sordo langes kolmandal kiiruskatsel Neuville'i taha neljandaks.

"Me ei saa olla õnnelikud. Pean aga ausalt tunnistama, et kui nägime sõiduolusid, siis midagi väga muud me ei oodanud ka," tunnistas Hyundai pealik Adamo WRC All Live eetris. "Tiim on viimaste aastatega teinud väga head tööd, aga on teatud piirid, mida ei saa enam ületada. Meil on väga kiire auto, aga keerulistes kohtades on meil probleeme. Kuskile peituda pole."

Ott Tänakut asendav Teemu Suninen hoiab nelja kiiruskatse järel kaheksandat kohta. Soomlase täpset kaotust Ogier'le pole hetkel võimalik öelda, sest neljas kiiruskatse tühistati arstiabi vajanud pealtvaataja tõttu. Kolmanda katse eel oli vahe liidriga aga 52,1 sekundit. "See pole kõige lihtsam positsioon, kus ta on. Ta on tänavu nii palju autosid vahetanud ja pole lihtne jälle uue masinaga alustada," rääkis Adamo. "Teeolud on keerulised ja meie võimed on piiratud. Ralli on pikk ja kui ta jõuab lõppu, on see kõigile hea. Kindlaid eesmärke pole seatud."