25-aastane ja 208 cm pikkune Miniotas esindas Žalgirist hooaegadel 2014-2016. Pärast seda kuulus ta Nevežise ja Prienai rivistusse, kuni liitus 2020. aastal Hispaania klubi Bilbao Basketiga.

Tänavu viskas leedulane Bilbao eest Hispaania kõrgliigas kümne mänguga keskmiselt 4,6 punkti ja hankis 3,9 lauapalli. Enne seda näitas ta Prienai eest suurepärast mängu, kui kogus mulluse hooaja alguses keskmiselt 18,5 punkti, 10,5 lauapalli ja 2,8 resultatiivset söötu.

“Teame Regimantast hästi, kuna ta tegi oma esimesed professionaalsed sammud meie süsteemis. Ta on mitmekülgne mängija, kes suudab meie meeskonda kahel positsioonil aidata. Eriti praegu on see oluline, kui ootamatud vigastused on isegi meie treeningprotsessi keeruliseks muutnud," sõnas Žalgirise direktor Paulius Motiejunas, vahendab Eurohoops.

"Kui saime teada, et ta lahkus oma endisest meeskonnast, tegime talle pakkumise, kuna meil polnud võimalust väljaostusummat maksta. Arvame, et ta pole veel oma haripunkti saavutanud ja nüüd on tal võimalus end järgmisel tasemel tõestada," lisas Motiejunas.