Pärnu sai suure edu kolmanda veerandiga, mis võideti lausa 28:5. Tartu oli lõpuperioodi alguses taga juba 45:62, kuid siis alustati võimast spurti - 23:6! - ja jõuti poolteist minutit enne sireeni viigini 68:68. Pärnu viis uuesti ette Andris Misters, kes realiseeris kümme sekundit enne lõppu kolm vabaviset. Oliver Suurorg tabas aga neli sekundit hiljem raske kolmese, päästes kodumeeskonna lisaajale.

Lisaajal spurtisid tartlased viie punktiga ette ega andnud enam edu käest. Emmanuel Wembi viskas 19 punkti ja võttis seitse lauapalli. Suurorg ja Adomas Drungilas lisasid 13 silma. Pärnu poolel oli parim Misters 22 punktiga.

Tartu sai Eesti-Läti liigas kuue kaotuse kõrvale esimese võidu. Uue peatreeneri, lätlase Nikolajs Mazursi käe all on tartlastel nüüd kirjas võit ja kaotus.

Pärnul pole hetkel samuti parimad ajad. Hiljuti loobuti põhimängujuhist Kasey Hillist, põlve ristatisidemed rebestanud Hugo Toom peab pidama pika vigastuspausi. Tabeliseis on võrreldes Tartuga siiski oluliselt parem - kirjas on kolm võitu ja kolm kaotust.