Ainsa eestlasena MM-sarjas SKI Ladies GP1 klassis võistlevale Jasmiin Üprausile ei olnud see hea uudis. MM-sarja esimesel etapil Sardiinias tuli Üprausil esimene sõit tehnilistel põhjustel katkestada ja see andis konkurentidele punktidega korraliku edu. Nelja etapiga oleks olnud võimalik kaotatud punktid tasa teha, kuid kahe etapi jooksul oli see peaaegu võimatu.

Kuveidi etapist tuli võtta maksimumi ja Üpraus võitis tema jaoks esmakordselt ajasõidu. Esimese sõidu ajaks oli tuul rajale kokku keerutanud korralikku laine. Pärast stardimärguande saamist olid stardisirgel naiste võistlusjetid rohkem õhus kui vees. Eestlannale karmid olud sobisid ja terve sõidu jooksul ei lasknud ta kordagi liidrikohta käest.

Teises sõidus oli laine juba väiksem ning kuni viimase ringini kestnud lahingus pidi ta tunnistama mitmekordse maailmameistri Emma-Nellie Ortendahli paremust. Viimases kolmandas sõidus võttis stardivõidu küll Ortendahl aga juba esimese ringi lõpus pressis Üpraus ennast talle kõrvale ja paari julge manöövriga suutis ta liidrist mööduda. Üpraus enam liidrikohta ei loovutanud ja koos finiši lipu langemisega võitis ta oma esimese MM-etapi. Rootslanna Emma-Nellie Ortendahl lõpetas etapi teisena ja saavutas MM-sarja kokkuvõttes hõbemedali. Maailmameistriks tuli Sardiinia etapi võitnud ja Kuveidis väga ettevaatlikult sõitnud Jonna Borgström Rootsist.

„Meil oleks olnud suur võimaus tiitli eest võistelda, kui poleks olnud seda üht nulliringi, aga see on tehnikasport ja siin juhtub. Itaalias sõitudest teine ja esimene koht, siin esimene-teine-esimene. Vaadates tulemusi, sõidustiili, vormi ja masinat, lähen järgmisele hooajale vastu väga lootusrikkalt.” võttis Üpraus hooaja kokku.

Kuveidi Grand Prixil sõideti lisaks põhisõitudele õhtupimeduses rohkete šõulementidega paralleelslaalomi MM, kus siis paarisrajal võisteldakse slaalomis sõitja-sõitja vastu ning võitja pääseb järgmisesse ringi. Üpraus saavutas naiste paralleelslaalomi MM-il hõbemedali. Kulla võitis Emma-Nellie Ortendahl ja pronksi Benedicte Drange Norrast.