Kalev alustas mängu hästi ja pääses 12:5 juhtima, kuid Parma vastas veerandi keskel 10:2 spurdiga ja võitis esimese perioodi 22:16.

Teine veerand kujunes täielikuks õudusunenäoks - kalevlased said esimese kaheksa ja poole minutiga vaid kaks punkti ja leidsid end kaotusseisust 18:40! Lõpuks mindi poolajapausile külaliste 21-punktilisel juhtimisel 45:24.

Kolmanda veerandi alguses kärises vahe korraks juba 31-le punktile, ent Kalev kosus siis pisut ja otsustava perioodi alustuseks vähenesid kaotusnumbrid 39:63-le. Lõpuveerandi alguses läks vahe taas kiiresti suureks - 41:73 - ning Parma vormistas lõppseisuks 80:53.

Nii kaitses kui rünnakul Kalevi kindlalt üle mänginud Parma suurim korvikütt oli viis kaugviset tabanud Adas Juskevicius, kelle arvele kogunes 24 minutiga 17 silma, kaheksa resultatiivset söötu ja kuus lauapalli. Kaksikduubli teinud Artsiom Parakhouski kogus 10 punkti ja 15 lauapalli.

Kalevi parimana tõi JeQuan Lewis 16 punkti. Vaid ühe punkti toonud Silas Melson eksis mängust kõigil kümnel (!) viskel.

Kalev kaotas lauavõitluse suurelt 31:51, sealhulgas ründelauad 6:14. Kui külalised tabasid 37-st kaugviskest 14 (37%), siis kalevlased 25-st 5 (20%).

Kalev/Cramol on nüüd kaks võitu ja viis kaotust,  Permi klubil on samuti kaks võitu, aga kolm kaotust.

Delfi Kogupaketi tellijad näevad otseülekannet tasuta.

Kui tellimust pole, siis võid selle vormistada selle artikli alt ja ning saad olla kindel, et näed ka teisi BC Kalev/Cramo kohtumisi VTB-liiga hooajal.

*1. kuu on tutvumishind 1 euro.

*Lugemisõigust saad jagada 2 sõbraga.

*Tellija saab lugeda 11 väljaande tasulisi lugusid.

*Tellimust saab igal ajal tühistada.

Soovi korral võid teha ostu vaid selle ülekande vaatamiseks (3,49 eurot). Sellega saab vaadata otseülekannet, teisi tasulisi artikleid lugeda ei saa.