Raske võidu saanud endine maailma esireket ütles, et kavatseb seda matši, mis algab Eesti aja järgi kell 3.30, vaadata mõnest restoranist, ning elab mõistagi tuliselt kaasa Anetile.

"Ma loodan, et ta võidab. Muidugi ma elan talle kaasa. Ma ei varjagi seda. Kuid ma ei vaata seda tribüünilt. Me lähme kuskile õhtusöögilauda. Mõned joogid tulevad võibolla kasuks. Ja palvetamine," muigas Pliškova pressikonverentsil.

Pliškova kaotas avaseti Krejcikovale 0 : 6, kuid võitis järgmised kaks 6 : 4, 6 : 4. "Ilmselgelt kohutav algus, mis oli kombinatsioon minu mitte kuigi heast mängust ja tema imelisest esitusest. Mul polnud väga palju võimalusi tagasitulekuks," kommenteeris ta.

"Olen uhke, et suutsin nullist uuesti alustada ja oma mängu leida. Kuigi see polnud suurepärane, tõi see mulle lõpuks võidu. Üritasin muuta mõningaid asju oma servil ja mängida lihtsalt, võibolla lüüa mõned krossid, mitte püüda hulle äralööke. Võitlesin endale kätte võimaluse, kus ma saaksin oodata, et ta mõned eksimused teeks, sest avasetis ei eksinud ta peaaegu üldse. Lõpuks ta seda muidugi tegi. Olen rahul, et mängus sees püsisin ja oma võimaluse ära ootasin."

Krejcikova jaoks on üksikmänguturniir Mehhikos lõppenud. Pliškova on hetkel veel alagrupis teisel kohal, kuid langeks Muguruza ükskõik millise võidu korral kolmandaks.