Hoolimata tänasest kaotusest võib Krejcikova oma üksikmängu hooajale uhkusega tagasi vaadata: French Openi võit, tõus maailma kolmandaks reketiks, turniirivõidud Strasbourg'is ja Prahas ja WTA 1000 kategooria turniiril Dubais finaali jõudmine.

"Leian, et mängisin täna hästi. Lihtsalt kahju, et kaotama pidin. On, nagu on. Ma ei kasutanud oma võimalusi ja sellepärast kaotasingi. Nii lihtne see ongi. Olen endiselt konkurentsis. Ootan väga paarismängu, kus kavatsen kõik mängu panna, et see trofee võita," kommenteeris Krejcikova pärast 6:0, 4:6, 4:6 kaotust.

"Arvan, et tegin imelise hooaja. Mängisin kogu hooaja stabiilselt hästi. Praegu on küll pettumus. Ma näen, kus ma saaksin veel areneda. Mul on siiski käsil head ajad."

Krejcikova peab uuesti väljakule tulema esmaspäeva pärastlõunal paarismängu viimaseks alagrupimatšiks, kus tema ja Siniakova vastasteks on Alexa Guarachi (Tšiili) ja Desirae Krawczyk (USA). Edasipääsu poolfinaali on tšehhitarid juba kindlustanud, selgusetu on vaid alagrupikoht.

Krejcikova ja Siniakova on koos võitnud kolm suurt slämmi (2018 ja 2021 French Open, 2018 Wimbledon), segapaarismängus on Krejcikova võidutsenud kolm viimast korda järjest, kaks korda ameeriklase Rajeev Rami ja korra horvaat Nikola Mekticiga.