TalTech viskas otsustava korvi 55 sekundit enne normaalaja lõppu, kui kaugivske tabas Indrek Kajupank. Pärnu viskas seejuures viimase korvi neli minutit enne normaalaja lõppu. Viimane vise jäi lõpuks Pärnule, kuid Andris Mistersi kaugvise ei tabanud.

Võitjate parim oli Mikk Jurkatamm 15 punktiga. Toomas Raadik lisas 13 punkti. Kaotajate resultatiivseim oli Mihkel Kirves 18 punktiga.

TalTechil on nüüd turniiritabelis seitse võitu ja üks kaotus. Pärnu kontol on kolm võitu ja kaks kaotust. TalTech on tabelis kolm, Pärnu hoiab kuuendat positsiooni.

Enne mängu:

Mõlemad võistkonnad on tabeli esimeses pooles. TalTech on kuue võidu ja ühe kaotusega kolmas, Pärnu kolme võidu ja ühe kaotusega viies.

Pärnu on viimastel nädalatel ilma jäänud kahest olulisest pallurist. Võistkonna suurim skooritegija ja sööduandja Kasey Hill lahkus tiimist ning Hugo Toom on põlve ristatisideme rebendiga pikaks ajaks audis.

Pärnu peatreeneri Heiko Rannula sõnul on vigastused üks osa spordist, kuid edukad väljakule naasmised pärast samasugusest traumast paranemist sisendavad pigem optimismi kui teevad pessimistlikuks. "Hugole tuleb soovida kannatlikkust ja tahtejõudu. On näiteid, et taastusravile keskenduv sportlane tuleb terveks saades tugevamana areenile tagasi," vahendas tema sõnu Eesti korvpalliliidu koduleht.

TalTechiabitreener Kris Killing rääkis, et meeskond on suutnud vastastele peale suruda kiiret, agressiivset ja nauditavat mängu.

"Kindlasti on veel väga palju arenemisruumi. Kas või see, et suudaksime 40 minutit mängida ühtlase tempoga ja mõõnu vältides. Igal võistkonna mängus tekib mõõnu, aga töötame selle heaks, et neid ei tuleks. Praegu, hooaja algjärgus on mehed heas kehalises seisundis, aga treenerid nuputavad, et see kestaks. Langusperioode esineb igas võistkonnas, sa ei suuda püsida üheksa kuud heas füüsilises vormis. Ühtki mängu ei saa võtta lihtsalt, kaotus võib tähendada valusat tabeliseisu muudatus," ütles ta.