Badosa juhtis avasetis 6:5 ning Sakkari oli oma servigeimis 40:30 peal, kui joonekohtunik Badosa piiripealse palli auti hõikas. Sakkari tagakäelöök enne kohtuniku hüüet maandus võrgus.

Badosa vaidlustas kohtuniku otsuse "kotkasilmaga" ning kordus näitas, et pall tabas tõepoolest joont. Teenekas pukikohtunik Kader Nouni andis punkti hispaanlannale. 40:40.

Sakkarile ei mahtunud pähe, kuidas nii! Kreeklanna arvates tulnuks punkt hoopis ümber mängida, kuid tegelikult tegi Nouni igati õige otsuse.

Nimelt on tennisereeglites kirjas, et mängitud punkt jääb kehtima, kui kohtuniku arvates ei mõjutanud esialgne hüüe mängu käiku ega seganud kumbagi mängijat. Kordusest on näha, et Sakkari jõudis löögi enne ära sooritada, kui kohtunik "out" hüüdis.

Ainuüksi sellepärast, et ta arvas lööki sooritades, et Badosa pall oli audis, ei ole tal õigust nõuda punkti ümbermängimist.

Sakkari võitis siiski kaks järgmist punkti ja viis avaseti kiiresse lõppmängu, mille Badosa võitis 7:4. Kogu matši võitis Badosa 7:6 (4), 6:4, pikendades oma võiduseeria juba kaheksale matšile.