Tegemist oli Tartu uue peatreeneri Nikolajs Mazursi debüütmänguga. Hooaja alguses just Ogret juhendanud Mazurs vahetas Tartus välja Toomas Kandimaa.

Tartu alustas kohtumist kehvalt, 14 minuti järel oldi 23:37 kaotuseisus ja külalistel oli selle ajaga kirjas juba 14 pallikaotust.

Neljanda veerandi alguses suutis Tartu vahe alla kümne punkti vähendada, aga siis haaras Ogre taas initsiatiivi ja tüüris mängu kindla võiduni.

Lõpuks 23 pallikaotust teinud Tartu resultatiivseim oli 16 punktiga Oliver Suurorg, Hendrik Eelmäe lisas 15 punkti. Samuti 23 pallikaotusega patustanud Ogre kasuks viskasid Ugis Pinete 19 ja Rihards Zebergs 18 punkti.

Tartu peatreeneri Mazursi hinnangul eksiti põhitõdedel, mille vastaste kogenud mängijad ära kasutasid.

„Eksisime täna palju korvpalli põhitõdede osas – tegime pallikaotuseid ega suutnud lauavõitlust kontrollida. Tahame loomulikult võita, aga tuleb arvestada, et Ogrel on seitse väga kogenud mängijat, kes kõik eksimused ära karistavad. Kogenud mängijad loevad olukordi paremini ja reageerivad kiiremini – tean seda meeskonda ju väga hästi. Selle ühe nädalaga meeskonda ümber ei tee; jätkame mängijatega tööd, sunnime neid tagant ja ühel hetkel hakkab see ka võite tooma,“ rääkis Mazurs klubi pressiteate vahendusel.

Seni kõik kuus mängu kaotanud Tartu jätkab tabelis viimasel kohal, Ogre on nelja võidu ja kolme kaotusega seitsmes.