Juba varem sai selgeks, et Anett Kontaveit pääseb sellest alagrupist edasi poolfinaali. Muguruza võit tähendab, et edasipääsulootused on veel elus ka kõigi ülejäänud kolme mängija jaoks.

Viimases alagrupimängus Karolina Pliškovaga kohtuv Krejcikova peab edasipääsuks lootma pühapäeval Kontaveidi võidule Muguruza üle. Muguruzat aitab edasi ainult võit, Pliškova võib edasi pääseda ka kaotusega.

Kontaveidi alagrupivõidu võib rikkuda vaid Muguruza 2:0 võit.

Muguruza lõi 6 serviässa ja tegi 3 topeltviga, Krejcikoval kogunes ässasid 8 ja topeltvigu 4. Mõlema esimese servi õnnestumisprotsent oli 68%, kuid Muguruza võitis esimeselt pallingult 71%, Krejcikova 59% punktidest. Teiselt servilt suutis rohkem initsiatiivi haarata aga Krejcikova (55% vs 32%).

Mõlemad murdsid teineteise servi neljal korral, Muguruzal oli selleks vaja kümmet võimalust, Krejcikoval üheksa. Mõlemad tegid 33 lihtviga, äralöökides jäi 26:21 peale Krejcikova.

Tõelise maratongeimi pidasid naised maha kolmanda seti alguses, kui nähti kokku kuute tasamängu ning Muguruza poolt sama palju murdepalle. Võib öelda, et see geim, mis viis Muguruza 2:1 ette, osutuski mängu murdepunktiks, sest ainsaks servimurdeks see otsustavas setis jäigi.

Mäng täispikkuses: