Avasetis piisas Kontaveidile võiduks vaid ühest murdest, mis tuli viimases ehk kümnendas geimis. Sett kuulus eestlannale 6:4. Kontaveidil oligi 37 minutit kestnud avasetis vaid üks murdevõimalus, Pliškova sai murdepalle kolm - kõik kolmandas geimis -, kuid jättis need kasutamata.

Teises setis oli eestlanna juba ülivõimas - ta murdis kolmel korral järjest tšehhitari pallingu ja võttis võidu kõigest 22 minutiga 6:0.

Kontaveidi arvele kogunes ootamatult lühikeseks jäänud matšis kuus serviässa, neli murret (kuuest murdevõimalusest), 18 äralööki ja 12 sundimata viga. Tšehhitar ei suutnud eestlanna pallingut kordagi võita, tegi vaid kaheksa äralööki ja 14 sundimata viga.

Alagrupis teise võidu saanud eestlanna on taganud juba pääsu poolfinaali. Viimases alagrupikohtumises on tema vastaseks Garbine Muguruza.

Mängu tipphetked:

Statistika:

Nii Kontaveit kui ka Pliškova alustasid seekordset turniiri võidukalt. Eestlanna alistas teise tšehhitari Barbora Krejcikova 6:3, 6:4. Pliškova oli skooriga 4:6, 6:2, 7:6 (6) üle hispaanlannast Garbine Muguruzast.

Kontaveit ja Pliškova olid siiani omavahel kohtunud kolmel korral ning seni oli alati peale jäänud tšehhitar. Omavahel mängiti kahel korral 2019. aastal. Canadian Mastersil jäi Pliškova peale 6:3, 7:5 ning Indian Wellsis võitis ta 7:6 (0), 4:6, 6:2. 2018. aastal Stuttgartis võitis Pliškova 6:4, 6:2.

29-aastane Pliškova on aastaid kuulunud tennisemaailma paremikku ning ta on võitnud 16 WTA-turniiri. Suure slämmi turniiridel on tal esikoht aga veel saavutamata, kuigi kahel korral on ta mänginud ka finaalis. Pliškova jõudis esikohamänguni 2016. aastal US Openil ning tänavu Wimbledonis. Austraalia ja Prantsusmaa lahtistel on tema laeks jäänud poolfinaal.