Zlatan Ibrahimoviciga tugevdatud Rootsil oli avapoolajal mitmeid häid võimalusi, kuid palli ei suudetud võrku saada. Teisel poolajal lõi Khvicha Kvaratskhelia kahel korral mänguvahendi väravasse (61. ja 77. minutil) ning kodumeeskond teenis magusa võidu.

Kuna Hispaania alistas samal ajal võõrsil 1:0 Kreeka, siis tõusid 2010. aasta maailmameistrid taas B-alagrupi liidriks. Väheste võimalustega mängus sündis ainus tabamus 26. minutil, kui Pablo Sarabia realsieeris penalti.

Enne viimast vooru kerkis Hispaania nüüd B-alagrupi liidriks 16 punktiga. Rootsi langes 15 punktiga teiseks. Kolmas on Kreeka 9-ga, neljas Gruusia 7-ga ja viimane Kosovo 4-ga.

Viimases voorus kohtuvad Hispaania ja Rootsi omavahel. Mäng toimub pühapäeva õhtul Sevillas. Hispaaniale piisab MM-pääsme kindlustamiseks viigist. Rootsi vajab alagrupis esimeseks tõusmiseks võitu. Kui võitja tagab otsepääsme MM-ile, siis alagrupi teine meeskond peab MM-piletit püüdma läbi play-off’i.

B-alagrupi kohtumised:

Gruusia – Rootsi 2:0
Kreeka – Hispaania 0:1

J-alagrupis juba MM-pääsme taganud Saksamaa teenis Liechtensteini üle koguni 9:0 võidu. Kaks väravat said kirja Thomas Müller ja Leroy Sane.

Suureskoorilise võidu teenis J-alagrupis ka Põhja-Makedoonia, kes alistas võõrsil Armeenia 5:0. Alagrupi kolmandas kohtumises tegid Rumeenia ja Island 0:0 viigi.

Alagrupis esikoha kindlustanud Saksamaal on 24 punkti. Teine on Põhja-Makedoonia 15-ga ja kolmas Rumeenia 14-ga. Teise koha nimel heitlevatest meeskondadest võõrustab Põhja-Makedoonia viimases voorus Islandit, Rumeenia sõidab külla Liechtensteinile.

J-alagrupi kohtumised:

Armeenia – Põhja-Makedoonia 0:5
Saksamaa – Liechtenstein 9:0
Rumeenia – Island 0:0