Kogenud paremkaitsja on vabaagent alates septembrist, mil ta otsustas lahkuda Brasiilia tippklubist Sao Paulost. Hispaania väljaanne Sport uuris oktoobris Alveselt, mis on tema võimalused taasliituda Barcelonaga.

"Kõlaks väga oportunistlikult, kui ütleksin, et Barcelona vajab mind praegu," kommenteeris ta. "Rääkisin alati, et lahkusin omal ajal, sest asjad polnud klubis nii, nagu oleks pidanud."

"Olen öelnud, et kui Barcelona vajab ning tahab mind, olen sõltumata asukohast nende jaoks olemas," jätkas Alves. "Armastan ja austan seda klubi väga. Kui Barcelona mind vajab, peavad nad lihtsalt helistama korra."

Portaali Goal.com teatel ei hakka Barcelona legendaarset mängijat siiski meeskonda tagasi tooma. Väidetavalt võtsid mängumehe esindajad ka klubi juhtidega ühendust, aga juhatus ei soovinud läbirääkimistesse astuda.

Dani Alves mängis Barcelonas aastatel 2008-2016. Brasiillane tuli Kataloonia klubi särgis kuuekordseks Hispaania meistriks ja võitis neljal korral Hispaania karikasarja. Lisaks aitas ta klubi kolmel korral Meistrite Liiga võitjaks.