Kindla võidu teenis Sakkari, kes alistas Swiateki kahes setis 6:2, 6:4. Kohtumine kestis kokku üks tund ja 26 minutit. Matšpalli eel ei suutnud poolatar enam emotsioone talitseda ning puhkes nutma. Tal kulus enda kogumiseks nii palju aega, et pukikohtunikul Kader Nounil ei jäänud muud üle, kui talle aja viivitamise eest hoiatus teha.

Kogu peaväljaku publik aplodeeris Swiatekile toetuseks ning pika reisi ette võtnud Poola fännid skandeerisid: "Iga! Iga!" Matšpalli realiseerimise järel embas Sakkari vastast võrgu ääres pikalt.

Vaata emotsionaalset hetke videost!


Swiatekit vedas tugevalt alt tema serv. Poolatari esimese servi protsent oli vaid 48, topeltvigu kogunes 6. Esimeselt servilt võitis ta 59% punktidest, teiselt 55%. Sakkari esimese servi õnnestumise protsent polnud samuti midagi erilist (56%), kuid oma esimeselt pallingult võitis ta koguni 96% punktidest (26/27), teiselt servilt 55%. Mõlemad lõid 2 serviässa, topeltvigu tegi Sakkari 5.

Naised on nüüdseks omavahel kohtunud kolmel korral ja kõikidel juhtudel on võidu võtnud 26-aastane kreeklanna. Mõlemad varasemad mängud toimusid tänavu ning Sakkari sai Swiatekist jagu nii French Openi veerandfinaalis (6 : 4, 6 : 4) kui Ostrava turniiri poolfinaalis (6 : 4, 7 : 5).

Ööl vastu reedet kell 03.30 saab Delfi TV-st jälgida Arina Sabalenka (WTA 2.) ja Paula Badosa (WTA 10.) kohtumist. Otseülekanne on nähtav siit.

Anett Kontaveit (WTA 8.), kes sai eilses avamängus jagu French Openi valitsevast tšempionist Barbora Krejcikovast (WTA 3.) 6 : 3, 6 : 4, mängib teise kohtumise reede õhtul algusega kell 22 Karolina Pliškova (WTA 4.) vastu. Tšehhitar alistas avamängus hispaanlanna Garbine Muguruza (WTA 5.) 4 : 6, 6 : 2, 7 : 6 (6).

Sakkari - Swiatek matš täispikkuses: