Verstappen on viimasel ajal olnud heas hoos ning hollandlane saavutas esikoha nii USA-s kui ka Mehhikos, kus ta suutis vahetus võitluses Hamiltoni edestada.

„Ees ootavad veel neli võistlust. Loomulikult on 19 punkti väga palju. Verstappen on teeninud tänavu väga palju võite (9 esikohta Hamiltoni 5 vastu),” sõnas Hamilton GP Fans’ile.

„Pean võitma kõik järelejäänud võistlused. Vajame neid lisapunkte. Tahame taas olla liidrikohal. Samade eesmärkidega läksime ka eelmistele võistlustele, kuid asjad ei kulgenud soovitult,” lisas Hamilton.

„Kardan, et nad (Max Verstappen ja Red Bull) on meie jaoks liiga kiired. Anname endast kõik, kuid kahjuks ei ole seni sellest piisanud,” sõnas seitsmekordne maailmameister. „Mehhikos näitasid nad meist paremat kiirust. Kui nad suudavad selle kiiruse üle tuua ka järgmistele võistlustele, siis me võime olla hädas. Täpsemalt öeldes me olemegi sellisel juhul hädas.”

Vormel-1 sarjas on hooaja lõpuni jäänud veel neli etappi: 14. novembril sõidetakse Brasiilias, 21. novembril Kataris, 5. detsembril Saudi Araabias ning 12. detsembril Araabia Ühendemiraatides.