Vehklemisliidu juhatus eesotsas presidendi Indrek Paaliga, kellele seitse klubi üheteistkümnest umbusaldust avaldas, otsustas läinud nädalal tagasi astuda. Täna toimunud üldkogu selle palve ka rahuldas. Etteheiteid juhatusele oli mitmeid, neist peamine aga puudutas olümpiavõitjaks kroonitud epeenaiskonnale uue peatreeneri otsimist, sest enamiku arvates peaks Kaido Kaaberma jätkama.

Uuesti koguneb üldkogu esmaspäeval ning siis loodetakse paika saada alaliidu uus juhatus ja loodetavasti ka president. Epeenaiskond, kel pole aega oodata, millal vehklemisliidus võimumängud lõpevad, alustas ettevalmistust uueks hooajaks, mis algab kahe nädala pärast MK-etapiga Tallinnas, Kaaberma juhendamisel.

Vastne juhatus peab valima ja kinnitama naiskonna peatreeneri. Läinud kuul korraldatud konkursile laekus vaid üks avaldus – Tokyo olümpia individuaalturniiril pronksi võitnud Katrina Lehise treenerilt Nikolai Novosjolovilt. Kaaberma konkursil ei osalenud, sest tal on kehtiv tööleping, mida eelmine juhatus polnud nõus lõpetama, ning ta ei mõistnud, miks peaks kandideerima iseenda ametikohale.

Paika tuleb saada ka epeemeeskonna juhendaja. Kandidaate on kaks, Sergei Bobrov ja Juhan Salm, kes seniks määrati peatreeneri kohusetäitjaks. Meeste hooaeg stardib samuti kahe nädala pärast MK-etapiga Bernis.