Kalevi mäng lagunes pärast avaveerandit, mille järel kaotati vaid 22:25. Teine periood kuulus kodumeeskonnale 24:12 ja kolmas 26:16. Otsustava neljandiku keskel oli vahe kärisenud juba 39-le punktile (56:95).

Kõige enam pahandust tegi kalevlastele Levi Randolph, kes viskas 26 punkti ja hankis kuus lauapalli. Servaas Buysschaert lisas 17 ja Olivier Troisfontaines 15 silma.

Kalevi poolel jõudis ainsana kahekohalise punktiskoorini Rauno Nurger, kelle arvele kogunes 14 silma ja kuus lauda. Silas Melson ja Davion Berry tõid 9 punkti.

Kui kodumeeskond tabas mängust viskeid 56%-ga, siis Kalev vaid 34%-ga. Lauavõitluse kaotasid kalevlased 32:44.

Neljanda vooru järel on Kalev/Cramol üks võit ja kolm kaotust, Oostende sai teise võidu. Bursa Tofasel on kolm ja Strasbourg’il kaks võitu. Tofas võitis täna liidrite mängus Strasbourg’i 85:75.

Kalev oli paar nädalat tagasi kodusaalis kaotanud Oostendele 85:87.

Otse pääseb 16 parema sekka vaid alagrupi võitja, teise ja kolmanda koha omanikud peavad pääsme lunastamiseks alistama kahe võiduni peetavas seerias E-grupist tuleva tiimi.

Kalev/Cramo viimaste nädalate märksõnad on ebastabiilsus ja kehvad mängulõpud. Vormistamine jättis tugevalt soovida ka matšis Oostendega, kus vastastel lasti normaalaja viimase minutiga tagasi teha kuuepunktiline vahe ja mäng lisaajale viia. Parimal juhul juhtis Kalev neljandal veerandil 12 punktiga.