Arsenal ongi praeguseks pidanud juba Fiorentinaga läbirääkimisi ning need on väidetavalt läinud hästi. Seni peeti Vlahovici potentsiaalseks kosilaseks Tottenhami, kuid Arsenal on teinud kuuldavasti edusamme.

Siiski on asja juures üks suur konks. Arsenal sooviks tehingu ära teha juba jaanuaris, kuid nad ei ole suutnud saada kontakti Vlahovici esindavate agentidega. Nimelt ei võeta Arsenali klubi poolt tehtavaid kõnesid lihtsalt vastu, rääkis jalgpalliajakirjanik Gianluca di Marzio Sky Sports Italiale.

Fiorentina on Vlahovici müümisest huvitatud, kuna ründaja kontraht kehtib 2023. aastani ning ta ei soovi seda pikendada.

Itaalia meediast tulnud teade järgi ei soovi Vlahovici agendid Arsenaliga suhelda, kuna väidetavalt on neil juba eelkokkulepe Torino Juventusega. Selle info kohaselt peaks Vlahovic Juventusega liituma järgmisel suvel.

Vlahovic on sel hooajal Itaalia kõrgliigas pidanud 12 kohtumist ning löönud kaheksa väravat. Eelmisel hooajal sai ta 37 matšiga kirja 21 tabamust. Serbia koondises on ta 12 mängu jooksul olnud täpne kuuel korral.