20-aastane Kriisa tegi NCAA-s senise karjääri parima esituse. Eestlasest tagamängija arvele kogunes üleplatsimehena 17 punkti. Lisaks andis Kriisa kaaslastele viis resultatiivset söötu ja võttis kaks lauapalli.

Algkoosseisus väljakule jooksnud Kriisa teenis mänguaega 29 minutit. Väljakult sooritatud 14 viskest läbis korvirõnga kuus. Kümnest kaugviskest tabas eestlane neli.

Võidu teenis ka Matthias Tassi ja Leemet Böckleri koduülikool Saint Mary’s Gaels, kes alistas 87 : 68 Prairie View A&M Panthersi. Tass viskas üheksa punkti, võttis kolm lauapalli ja andis kaaslastele kolm resultatiivset söötu. Ühe minuti mänginud Böckler isiklikku punktiskoori avada ei jõudnud.

Hea esituse tegi Carlos Jürgens, kes kordas 15 silmaga oma punktirekordit NCAA-s. Oral Roberts Golden Eagles kaotas aga 80 : 109 Colorado State Ramsile.

NCAA-s tegid oma debüüdi Markus Ilves ja Kasper Suurorg, kelle koduülikoolid läksid vavaoorus omavahel vastamisi. Peale jäi Ilveri koduklubi Wisconsini Badgers, kes alistas Saint Francis Brooklyn Terriersi 81 : 58. Ilver viskas kuue minutiga kaks punkti. Suurord mängis viis minutit, kuid skoori ei teinud.