Väljaande teatel plaanisid Unitedi omanikud Joel ja Avram Glazer ning tegevjuht Ed Woodward anda Solskjaerile vähemalt käimasoleva hooaja lõpuni aega Unitediga edu saavutada ning alles seejärel olukorda hinnata. Ühtlasi oleks suvel olnud vajadusel rohkem aega Solskjaerile mantlipärija leida.

Veel paar nädalat tagasi seostati Unitedit Antonio Contega, kuid klubi juhid ei soovinud Solskjaeri itaallase vastu välja vahetada, sest temas nähti lühiajalist vastust probleemidele. Viimase aja kehv vorm ning koduväljakul FC Liverpoolilt ja Manchester Citylt saadud piinlikud kaotused on aga pannud klubi juhid tõsiselt kaaluma, kas ja kui pikalt norralasega jätkata.

The Daily Maili andmetel on ka mängijate seas frustratsioon olukorra suhtes viimaste nädalatega kasvanud. Väidetavalt on Bruno Fernandes üks mängijatest, kes tunneb, et Solskjaer ja tema tiim ei anna mängijatele selget plaani, kuidas edasi liikuda. Mures on ka 12 aasta järel Unitedisse naasnud Cristiano Ronaldo, kes on väidetavalt šokis sellest, kui madalale on klubi standardid langenud.

Mängijad pole rahul Solksjaeriga, sest ta kipub osasid jalgpallureid teistele eelistama ning on vahel meeskonnaga liiga pehme. Väidetavalt on küsimusi tekitanud Harry Maguire'i pidev kasutamine põhikoosseisus, kuigi inglane on jalgpalli EM-i järel olnud kohutavas vormis.

Samal ajal ei saa Unitedi särgis jätkuvalt eriti võimalusi Donny Van de Beek, kes mullu suvel võistkonda toodi. Hollandlane on uuel hooajal saanud kõikide sarjade peale mänguaega vaid 154 minutit. Tiimikaaslased ei mõista, miks Solskjaer Van de Beeki ja inglast Jesse Lingardi pidevalt pingile jätab.

Lisaks üllatas mängijaid, et Solskjaer saatis möödunud laupäeval toimunud Manchester derbis City vastu pingilt platsile Marcus Rashfordi, kes ei teinud viiruse tõttu viimased kaks päeva trenni ja ei viibinud ka mängu eel klubiga samas hotellis.

United on Premier League'is viimasest kuuest mängust kaotanud neli ja langenud kuuendale kohale.