Curry tabas üheksa kaugviset (19-st) ja viis kahepunktiviset (9-st) ning realiseeris kõik 13 vabaviset. Lisaks jagas ta 35 mänguminuti jooksul kümme resultatiivset söötu, võttis seitse lauapalli, tegi kolm vaheltlõiget ja pani ühe kulbi.

Brooklyn Nets kaotas vaatamata Kevin Duranti 38 punktile ja kümnele lauapallile Chicago Bullsile 95 : 118. Bullsi parim oli DeMar DeRozan 28 silmaga.

Koroonaviiruse tõttu mitmest põhimehest - k.a Joel Embiidist - ilma jäänud Philadelphia Sixers pidi tunnistama New York Knicksi paremust 103 : 96. Julius Randle oli võitjate parim 31 punkti ja 12 lauapalliga.

Denver Nuggetsi staar Nikola Jokic eemaldati Miami Heatiga mängust, sest ta lõi neljanda veerandi lõpus selja tagant Markieff Morrist, põhjustades vastasele kaelavigastuse. Intsident juhtus keskväljakul pärast seda, kui Morris oli Jokicile vea teinud. Nuggets võitis selle mängu 113 : 96.

"Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna," sõnas Heati peatreener Erik Spoelstra Jokici toorutsemise kohta. "See oli väga ohtlik ja räpane mäng."

Võimalik, et Jokicit ootab nüüd pikem mängukeeld.