„Märkimisväärne on ka fakt, et GT sarja A-finaali osalejate piir 34 autot oli igal etapil täidetud, ehk osaleda soovijaid oli kogu hooaja vältel rohkem kui kohti,“ sõnas Eesti Autospordi Liidu e-autospordi alakomitee juht Hannes Ross. „Eesti e-autospordi meistrivõistlused jätkuvad 2022. aasta kevadel kereautode ja sügisel vormelisarjaga.“

Enne meistrivõistluste jätkumist on võimalik kõigil huvilistel osaleda 14. novembril alustavas Alpine GT4 Challenge talvesarjas. „Esmakordselt on iga etapi parimatele välja pandud ka rahalised auhinnad,“ lisas Ross.

E-autospordi 2021. aasta viimane meistrivõistluste sõit toimus virtuaalselt Brasiilia Interlagose rajal, kuid ka füüsiliselt Saue Hobizone keskuses. Võistlusest tehti otseülekanne, kus Eesti Virtuaalse Autospordi Liidu juhatus kuulutas välja 2022. aasta plaanid, intervjueeris Eesti Autospordi Liidu spordidirektorit Kuldar Sikku ja volinike kogu liiget Urmo Aavat ning oma varustusega olid kohapeale tulnud sõitma ka kaks pilooti Risto Kappet ja Illar Jürgenson.

2021. aasta NB Quality sarja esimesed kaks kohta olid juba eelmisel etapil kindlustanud vastavalt Risto Kappet ja Paul August Lääne, kuid kolmandale kohale võitlesid lausa neli sõitjat: Henri Sinik, Gert Raudsepp, Mario Haugas ja Illar Jürgenson.

72 minutit kestnud ja nii päikest kui vihma pakkunud põnev võidusõit lõppes lõpuks Kappeti selge võiduga, kuid tema taga käis ratas-rattas võitlus kuni viimase ringini. Lõpuks haaras etapi teise kohaga endale üldarvestuse kolmanda koha Sinik.

NB Quality GT sarja Eesti meistrivõistluste esikolmik: 1. Risto Kappet 191 punkti, 2. Paul August Lääne 152, 3. Henri Sinik 115.

Euronics Vormeli Eesti meistrivõistluste esikolmik: 1. Alari Algpeus 290, 2. Sander Kallas 260, 3. Rait Kilk 223.