Kui tänavusel ja eelmisel hooajal on Hyundai pannud rajale ka tütarvõistkonna 2C Competitioni, siis järgmisel hooajal seda ei tehta. Põhjuseks hübriidauto kõrge maksumus. „Selle plaani võime kohe maha matta,” tunnistas Adamo, kes märkis, et uue võistlusauto arendamine ei ole kulgenud päris soovitult. „Oleme teistest (Toyota ja M-Sport) veidike maas. Seetõttu peame keskenduma põhimeeskonna auto arendamisele.”

Adamo sõnul on uute Hyundai hübriidautode rentimine erasõitjate jaoks liiga kallis. „Autode rentimine ei ole osa minu äriplaanist. See on teiste meeste äriplaan,” sõnas Adamo. „Võrreldes praeguste WRC-autodega on uued Rally1 autod palju kallimad. Seega ma ei näe võimalust, et keegi neid rentima hakkab.”

M-Sport on samal ajal teatanud, et nemad hakkavad Ford Puma Rally1 autot rentima ja hooaja teisel MM-etapil Rootsis võib rajal olla koguni viis Ford Puma Rally1 autot. „Malcolm Wilson suudabki selliseid asju teha. Olen kindel, et ta saabki sellega hakkama,” tunnistas Adamo.

Adamo sõnul ongi tema esmaseks sihiks ehitada võimalikult kiire Rally1 auto. „Tahan 100-protsendiliselt keskenduda uue auto arendamisele. Minu sihiks on võita tiitleid, mitte leida autodele võimalikult palju rentijaid.”

Hyundai esindustiimil on uueks hooajaks lepingud sõlmitud Ott Tänaku, Thierry Neuville’i, Dani Sordo ja Oliver Solbergiga. Tänak ja Neuville teevad kaasa täishooaja. Sordo ja Solberg jagavad võistkonna kolmandat autot.

Järgmine hooaeg algab Monte Carlo MM-ralliga, mis toimub 20.-23. jaanuarini.