Argentina kohtub 13. novembril võõrsil Uruguayga ning 17. novembril mängitakse koduväljakul Brasiiliaga. Argentina hoiab MM-valiksarjas 25 punktiga teist kohta, liidriks on Brasiilia 31 punktiga.

PSG viimastest kohtumistest põlvevalu ja tagareie probleemide tõttu eemale jäänud Messi on Argentina koondise kapteniks ning vastavalt PSG-ga sõlmitud lepingule ongi koondise kohtumised tema jaoks tähtsamad.

Juba kontrahti allkirjastamise järel kirjutas Argentina meedia, et vastavalt lepingule võib Messi PSG ridades kohtumisi vahele jätta ja keskenduda hoopis koondise esindamisele. Nüüd tõdes PSG spordidirektor Leonardo, et antud klausel ei ole talle meeltmööda.

„Ma ei taha lubada mängijat koondise juurde, kui ta on alles vigastusest taastumas,” sõnas Leonardo Le Parisienile. „See ei ole loogiline. Sellised olukorrad tuleb FIFA (rahvusvaheline jalgpalli liit) poolt konkreetselt paika panna.”

PSG on Prantsusmaa kõrgliigas kindlalt liidripositsioonil 34 punktiga. Teine on Lens 24-ga, kolmas Nice 23-ga ja neljas Marseille 23-ga.

Messi on PSG ridades kõikide sarjade peale pidanud seni kõigest kaheksa kohtumist. Selle ajaga on ta kirja saanud kolm väravat. Kõik tabamused on sündinud meistrite liigas. Meistrite liigas on PSG kogunud kaks võitu ja kaks viiki, mis annab A-alagrupis Manchester City järel kaheksa punktiga teise koha.