Tänavu on naiste käsipalli süsteem selline, et esmalt mängitakse karikavõistlused ning siis hakatakse võitlema meistritiitli nimel. Karikavõistlustel peetakse üheringiline põhiturniir, kus selgitatakse asetused finaalturniiriks, mille asukoht on veel selgitamisel.

Hooaja uustulnuk sõidab külla Kehrale

Põhiturniiri viimast vooru alustavad esmaspäeval HC Kehra ja Aruküla. Omavahel sel hooajal ametlikes kohtumistes vastamisi ei ole mindud, kuid ühes sõprusmängus jäi Mistra siiski peale. HC Kehra on tänavu alustanud kahe kindla kaotusega ning tänavune uustulnuk Aruküla/Mistra juhib turniiri täiseduga.

"Kuna sisuliselt meil selles mängus enam midagi kaalul ei ole ja oleme põhiturniiri võidu juba kindlustanud, siis on see kohtumine meile hea võimalus uusi asju proovida ning kindlasti saavad noored palju vajatud mänguaega ja kogemust naiste seas," kommenteeris Mistra peatreener Taavi Tibar.

Aruküla/Mistra ülekaalukalt resultatiivseim mängija on sel hooajal olnud Maarja Treiman, kes ka vastavat tabelit 15 väravaga juhib. Kehra poolelt on Milana Leoke Bosenko skoorinud 11 korda.

Tabasalu ja Mella võitlevad teise koha nimel

Karikavõistluste põhiturniiri viimane kohtumine peetakse kolmapäeval Tabasalus, kus kohalik tiim võtab vastu Reval-Sport/Mella. Mõlemad võistkonnad on tänavu kaotanud korra Aruküla/Mistrale ning võtnud kindla võidu Kehra üle. Omavahel pannakse paika põhiturniiri teine ja kolmas koht.

"Alustasime hooaega ilusa mänguga HC Kehra naiskonnaga, kuid teise kohtumisega Aruküla/Mistra vastu ei saa kahjuks üldse rahule jääda. Võistkond oli kuidagi tujutu, mis pole üldse meie moodi," alustas Tabasalu mängiv treener Merit Moro.

Tänavu veel võistkonnad teineteisega kohtunud ei ole, kuid eelmisel hooajal jäi Mella kõigis omavahelistes mängudes kindlalt peale. Reval-Sport/Mella resultatiivseimed pallurid on tänavu olnud Angelika Šalk 15 ja Inga Bušina 11 tabamusega, Audentese poole pealt on enim skoori teinud Laura Kärner ja Teele Utsal vastavalt 13 ja 12 väravaga.

"Kolmapäeval peame oma esimese kodumängu uues Tabasalu Gümnaasiumi spordisaalis, kus soovime teha parema esituse ja näidata, et tüdrukud on oma vigadest õppinud. Mella on aga väga südikas vastane, seega midagi kerget meid ees ootamas ei ole. Loodame, et suudame kodupubliku saali meelitada ja nende toel platsile hea emotsiooni luua," lõpetas Moro.

Karikavõistluste viimane voor:

08.11 19.00 HC Kehra - Aruküla/Mistra (Kehra Spordihoone)
10.11 18.30 HC Tabasalu/Audentes - Reval-Sport/Mella (Tabasalu kooli
spordihoone)