Tartu korvpallilegendil Tanel Teinil on asjast hoopis teine nägemus. Rocki klubi eestvedaja sõnul on Tartu korvpallis asjad juba pikemat aega halvasti ning selle eest peaksid vastutama hoopis teised mehed. Teini sõnul oleks Kandimaa asemel pidanud taanduma hoopis ülikooli spordiklubi juht Gert Prants.

„Kas Toomas Kandimaa vallandamisega Tartu korvpallis midagi muutus?” küsis Tein Facebookis tehtud postituses. „Kas fännide ja sponsorite usk sai taastatud? Ei muutunud! Ei saanud usk taastatud!”

„Tegelikult ootasin ma hoopis teistsugust uudist. Uudist, millest käivad läbi sõnad ja nimed „meie Tartu korvpalli valitud strateegia on olnud vale“, „muudame kurssi“, „vajame Tartu korvpalli ümarlauda” - neid sõnu oleksin oodanud ja niisugused sõnu tahaksin endiselt kuulda nii eelmiselt kui ka tänaselt ülikooli kantslerilt ning Tartu linnapealt. Loomulikult ka ülikooli spordiklubi juhilt Gert Prantsilt, kes minu hinnangul peaks olema tänane ja tegelik tagasiastuja … Kant, Rock ootab sind, alati!” lisas Tein.