Spordiklubi juht Rait Käbin rõhutas uuest korvpallimeeskonna toetajast rääkides edukate ettevõtjate toe olulisust kõrgliiga meeskondadele. „Uudised uuest toetajast teevad alati meele heaks. TalTech/ Optibet korvpallimeeskonnal on sellel hooajal kõrged eesmärgid - meil on uus ambitsioonikas treener ning noormängijatele oleme toeks kutsunud kogenud korvpallurid. Selleks, et meeskonna potentsiaali täies mahus realiseerida, on aga paratamatult toetajate tuge vaja. Just sel põhjusel on mul eriti hea meel, et saame täna uuest nimesponsorist rääkida. Ilma eratoetajateta ülikoolimeeskond tänasel päeval kõrgliigas kõrgeid kohti ei püüa,” ütles Tallinna Tehnikaülikooli Spordiklubi juht Rait Käbin.

Optibeti esindaja Rage Riismanni sõnul on Eesti korvpall Optibeti jaoks oluline ja südamelähedane. "Optibet on oma põhitegevusena pakkunud kvaliteetset spordiennustust juba 2014. aastast ning meie eesmärk on olla seal, kus ka spordihuvilised. TalTechi korvpallimeeskonnal ja Optibetil on sarnased eesmärgid – olla oma ala parimad – mis inspireeris ka koostööga alustama.“

TalTech/Optibet korvpallimeeskond on peamiselt üliõpilastest koosnev korvpallimeeskond, mis osaleb käesoleval hooajal Eesti-Läti korvpalliliigas ning üliõpilaste meistrivõistlustel kodu- ja välismaal. Meeskonda juhendab 2021/2022 hooajal Eesti korvpallikoondise endine abitreener Alar Varrak.