Viimane kaotus tuli reedel, kui Žalgiris vandus kodus numbritega 71:79 alla Berliini Albale. Lätlasest tagamees Janis Strelnieks viskas Saksamaa klubile 16 punkti, lisaks võttis ta neli lauapalli ja jagas neli resultatiivset söötu.

Mängujärgsel pressikonverentsil tunnistas Strelnieks, et olukord on keeruline. "Me kaevame endale üha sügavamat auku," vahendas Leedu portaal 15min.lt lätlase sõnu. "Tundub, et me ei usu üksteisesse. Võtsime rohkem ründelaudu kui nemad, aga kõrvalt nägi olukord teistsugune välja."

"Riietusruumis püüame üksteist toetada, aga platsil seda näha pole," tõdes Strelnieks, kellelt seejärel küsiti, millest tunneb meeskond hetkel kõige rohkem puudust. "Usaldusest."

Žalgirise kaheksa järjestikust kaotust on kogu Euroliiga ajaloo halvim hooaja alguse saldo. Kas esimese võidu võtmine paneb lisapingeid peale? "Me oleme professionaalid. Meil ei tohiks olla pinged peal, vaid peaksime tundma häbi. Fännid tulevad kaasa elama, aga meie kaotame. See peab muutuma. Meie toetajad ei vääri seda," lisas Strelnieks.

Žalgiris jätkab Euroliiga hooajaga 12. novembril, kui võõrsil mängitakse Madridi Realiga.